New Mug & Facebook

Friday Look

The Desk

Bag and swivel chair

Have a nice weekend, everyone! πŸ™‚

hanny

23 Responses

  1. waaaaahhh lucu-lucuu!! btw kalau c&k diskon lagi, kasih tau ya haaaan… πŸ˜›

    siap! nanti ku-twitter kalo ada diskon hihihihih melaporkan stok barang yang diskon dan yang sudah habis stoknya πŸ˜€ *ide nih buat C&K πŸ˜€

  2. jadi hari ini total berapa harga yang dipakai? πŸ™‚

    *salam kenal*

    hi, poet! salam kenal juga πŸ™‚ mau komen di blog-mu kok error terus, ya?!!

  3. kumatnya kambuh deh kalo diskon muncul, palagi menjelang lebaran wuih. betul kan han?

    bener soal diskon. tapi kalo menjelang lebaran biasanya saya malah gak belanja πŸ˜‰ males soalnya, penuh gitu, banyak orang, saya paling ga bisa desek-desekan belanja hihihi ga konsen πŸ˜€

  4. ziah.. jum’at kemaren ga berasa seru.. wong lagi bedrest di rumah. susah ngapa2in..
    tepar gara2 gejala tifus

    halah, sekarang udah sehat lagi belum, bil? get well soon, ya, lagi musim tipes nihhh…

  5. sudah berbulan-bulan di tempat saya gak ada boss besar karena pensiun, make baju bebas-bebas aja. pake jeans tiap hari ndak masalah mbak πŸ˜†

If you made it this, far, please say 'hi'. It really means a lot to me! :)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

WANT TO SHARE WITH SOMEONE WHO NEED THIS?

READ MORE:

cup edited - polarr
Do you often find yourself feeling guilty about taking some time to rest? "We all need rest, not because it makes us more productive at our jobs, but because it makes us happier, healthier, more well-rounded people," wrote Homan.
lia-stepanova-VAqHDioGBIs-unsplash
While most of us think of the past as something that happens behind us and the future lies ahead of us, for the Aymara people, it's the other way around. The Aymara people see the past as something that lies ahead of us, and the future as something that lies behind us.
Hanny illustrator
Hi. I'm HANNY
I'm a published writer and a writing/creative workshop facilitator based in Amsterdam, the Netherlands. In Indonesian, 'beradadisini' means being here. So, here I am, documenting lifeβ€”one word at a time.

hanny

TAKE WHAT YOU NEED
WRITE & WANDER
THE JOURNALING CLUB