New Mug & Facebook

Friday Look

The Desk

Bag and swivel chair

Have a nice weekend, everyone! 🙂

hanny

23 Responses

  1. waaaaahhh lucu-lucuu!! btw kalau c&k diskon lagi, kasih tau ya haaaan… 😛

    siap! nanti ku-twitter kalo ada diskon hihihihih melaporkan stok barang yang diskon dan yang sudah habis stoknya 😀 *ide nih buat C&K 😀

  2. jadi hari ini total berapa harga yang dipakai? 🙂

    *salam kenal*

    hi, poet! salam kenal juga 🙂 mau komen di blog-mu kok error terus, ya?!!

  3. kumatnya kambuh deh kalo diskon muncul, palagi menjelang lebaran wuih. betul kan han?

    bener soal diskon. tapi kalo menjelang lebaran biasanya saya malah gak belanja 😉 males soalnya, penuh gitu, banyak orang, saya paling ga bisa desek-desekan belanja hihihi ga konsen 😀

  4. ziah.. jum’at kemaren ga berasa seru.. wong lagi bedrest di rumah. susah ngapa2in..
    tepar gara2 gejala tifus

    halah, sekarang udah sehat lagi belum, bil? get well soon, ya, lagi musim tipes nihhh…

  5. sudah berbulan-bulan di tempat saya gak ada boss besar karena pensiun, make baju bebas-bebas aja. pake jeans tiap hari ndak masalah mbak 😆

If you made it this, far, please say 'hi'. It really means a lot to me! :)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

WANT TO SHARE WITH SOMEONE WHO NEED THIS?

READ MORE:

annie-spratt-YF8NTmQyhdg-unsplash
Standing up for yourself does not have to look aggressive. It does not have to feel like a fight. It's not always about convincing others or explaining yourself and your decisions with the hope that everyone else understands or accepts your choice.
Screenshot 2022-12-08 at 12.43.17
This year, I learned to accept the days when I don't feel motivated, tired, or a bit grumpy. I learned to allow myself to sit with this feeling instead of feeling guilty about it and forcing myself to be productive, socialize, or just get things done.
Hanny illustrator
Hi. I'm HANNY
I am an Indonesian writer and an artist/illustrator based in Amsterdam, the Netherlands. I love facilitating writing/creative workshops and retreats, especially when they are tied to self-exploration and self-expression. In Indonesian, 'beradadisini' means being here. So, here I am, documenting life—one word at a time.

hanny

TAKE WHAT YOU NEED
VISIT THE STUDIO